Oferte Team Building

Oferte Team Building munte, Evenimente Corporate România

Va propunem mai jos cateva programe teambuilding – petreceri – evenimente corporate concepute pentru  zona montana a Romaniei.

Sunt doar cateva propuneri cu activitati specifice de team building care tin cont de specificul destinatiei si al locatiei. Nu ne vom limita insa la acestea.

In functie de preferinte, buget si asteptarile dumneavoastra, venim de fiecare data cu solutii si programe personalizate. In acest sens, specialistii nostri pentru evenimente team building va vor indruma in alegerea celei mai potrivite solutii.

De asemenea, in functie de tematica aleasa, va oferim posibilitatea facilitarii evenimentului prin suportul unor traineri specializati sau experti pe diferite linii de activitate.

Oferte Team Building Munte

Team Building munte Buila, Team Building munte Bran, Team Building munte Sibiu, Team Building munte Transalpina

Team Building munte Buila
Team Building munte Buila
Vezi program
Team Building munte Bran
Team Building munte Bran
Vezi program
Team Building munte Sibiu
Team Building munte Sibiu
Vezi program
Team Building munte Transalpina
Team Building munte Transalpina
Vezi program
Cum pregatim un team building de succes ?

Organizatiile confirma faptul ca angajatii invata in diferite forme, iar in general invatarea experentiala este de cele mai multe ori mult mai eficienta decat orice alt tip de invatare.

Alegerea corecta a activitatilor este extrem de importanta, intrucat, pe de o parte nu ne dorim sa oferim acelasi activitati cliseu angajatilor, in care acestia sa revina la birou mai degraba plictisiti sau dezamagiti de program, iar pe de alta acestea trebuie sa se potriveasca extrem de bine nevoilor reale ale organizatiei, provocarilor si problemelor necesare a fi rezolvate.

Si nu in ultimul rand, activitatile trebuie sa se potriveasca programului turistic ales, simbioza dintre cele doua ducand la rezultate excelente!

De aceea acordam o atentie deosebita fiecarei etape necesare bunei desfasurari a unui astfel de program:
  • Definirea obiectivelor programului de Team Building prin intrebari tintite precum:
  • Ce slabiciuni ale organizatiei duc catre cele mai mari greseli facute?
  • Comunica angajatii deschis intre ei?
  • Membrii echipei se concentreaza pe atingerea obiectivelor individuale sau celor de echipa?
  • Ce ne impiedica sa functionam ca o echipa?
  • Moralul angajatilor este ridicat? Se simt apreciati la locul de munca?

In cazul in care nu exista raspunsuri imediate, este bine sa consultam membri ai echipei pe aceste teme.

Odata stabilite obiectivele, consultantii nostri vor alege cu grija propunerile de programe potrivite nevoilor organizatiei adaptate la specificul destinatiei turistice alese.

Pe tot parcursul evenimentului se vor urmari obiectivele stabilite, comportamentele si atitudinea membrilor echipei si se va transmite feedback, atat general in urma exercitiilor, cat si individual sau catre echipa de management.

Lectiile desprinse din aceste programe trebuie reluate si puse in practica la revenirea la birou. Ele trebuie sa faca parte din cultura organizationala, intrucat un singur team building nu este suficient producerii unei schimbari!

Elementele cheie urmarite in programele noastre sunt Inspirarea, Motivarea si Distractia membrilor echipei materializate in trairi intense si intr-un un set de experiente memorabile, istoricul aratandu-ne ca acesti factori reprezinta solutii sigure spre schimbarile comportamentale!

Activitatile propuse vizeaza dezvoltarea anumitor capacitati esentiale in orice companie, impreuna cu un set de abilitati interpersonale, importante pentru adaptarea in orice echipa de lucru. Aceste activitati sunt voit imbinate cu activitati de relaxare si divertisment pentru crearea unui ambient revigorant si in acelasi timp memorabil.

Obiectivul nostru este de a va face ca la intoarcerea din calatorie sa rostiti cu zambetul pe buze “A fost minunat! Mai vreau!”, iar in sufletul fiecarui participant sa incolteasca semintele unei viziuni noi asupra vietii, activitatii profesionale si legaturilor colegiale!

Va fi meritul celor cateva zile petrecute departe de birou, in care vom intelege ca in spatele cifrelor, tintelor, temenelor limita si conflictelor mult prea dese, stau oameni minunati, alaturi de care ne vom bucura sa ne petrecem urmatoarele luni, pana la urmatoarea escapada!

BENEFICII ANGAJATI COMPANII PARTENERE

Toti angajatii companiilor care au organizat team building-uri prin intermediul platformelor noastre (SpreMunte, ViziteazaDelta sau MyPal.travel) beneficiaza de tarife speciale.


Enumeram mai jos cateva dintre companiile carora ne-am bucurat sa le oferim serviciile noastre:

ad-pharma ad-pharma ald bioderma hbo
Carrefour Fepra International Procema Ursus Vincon
CHR HANSEN M247 EUROPE ROMANIAN SOFTWARE AFMECH PAID BUSINESS TRAVEL TURISM
Rondo NIS AD NOVI SAD EULER HERMES ASOCIATIA PRO MAGNA DEPOZITARUL CENTRAL BLITZ
kissfm Brightway asesoft zone-reality 2000px-Renault_2009_logo.svg danone
siemens CITIBANK tv-paprika sca-care-of-life Nestle philips
InfoDesign Microsoft Epson LEO 13933382_1214526775234682_314009973_n (1) Madrina
gradinariu cevasante patrat Selgros patrat goodmillsromania patrat red_bull ameropa-grains
bose bachmann patrat AUTONET mullenlowe tce3brazi patrat Publicis Groupe
Herz Antalis Coilprofil Ficosota Eturia Estee Lauder
INFP Astral Group Forward Software Toneli starbyte SmartX
Rotary International BCR JTI caroli ad-pharma Honeywell
EASYIC FUNDATIA MATEAS City Grill
Vezi harta Oferte Team Building