Poiana Brasov

Cea mai populara statiune de schi din Romania

Judetul Brasov are foarte multe locuri frumoase de care nu te saturi niciodata. Poti sa le vizitezi de cate ori doresti, pentru ca de fiecare data vei vedea acelasi loc cu alti ochi si cu alta satisfactie, in acelasi timp descoperind locatii noi și prevelisti care sa va taie respiratia.


Poiana Brasov este renumita pentru partiile de schi si pentru drumetiile montane, fiind una dintre cele mai renumite, amenajate si atractive statiuni montane din Romania. Milioane de iubitori de munte din Romania si de peste hotare aleg sa-si organizeze concediul aici, datorita avantajelor pe care le prezinta fata de alte destinatii din regiune – modernism, frumusete, accesibilitate!

Poiana Brasov reprezinta o destinatie superba pentru schi, demna de atentia turistilor locali si internationali pentru serviciile de calitate, facilitatile si echipamentele pentru practicarea diverselor activitati montane, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare variate cu tarife accesibile pe care le pune la dispozitie tuturor celor indragostiti de munte.

Doresti o destinatie unde sa iti petreci timpul liber pentru excursii si vizite interesante, alege Poiana Brasov pentru a cobora in orasul de la poalele muntilor si pentru a descoperi atractiile turistice extraordinare din Brasov. La doar 30 de minute cu autobuzul, sunteti in centrul istoric al Brasovului, savurand un vin fiert si petrecand in Piata Sfatului, care mereu este plina de viata, muzica si evenimente extraordinare. Iarna, acesta devine o locatie magica, in care puteti sa dansati la lumina pomului de Craciun, iar vara puteti sa va relaxati la o terasa sau cafenea deosebita din centru. Vizitati cele mai importante atractii turistice din Brasov: Biserica Neagra, strada Sforii, Poarta Schei si Poarta Ecaterina, plimbati-va pe strazile medievale si inspirati-va din ambianta de poveste a orasului.

Partiile din Poiana Brasov, cea mai populara statiune de schi din Romania, se intind pe aproximativ 80 de hectare, cu un total de 24 km de partii, cu diverse grade de dificultate, perfecte pentru incepatori, amatori si profesionisti. Statiunea a fost gazda Festivalului Olimpic a Tineretului European in anul 2013, alaturi de Rasnov, Predeal si Fundata.

Pentru cei care prefera saniutele, in Poiana Brasov exista o zona special amenajata in care se poate distra in voie. Pe langa partia de saniute, a fost amenajata o partie cu patru culoare pentru snowtubbing. O vacanta la Poiana Brasov sigur este una distractiva, activa si plina de andrenalina.

Poiana Brasov mai ofera o multitudine de atractii turistice: plimbari cu ATV-uri, cu snowmobil-ul sau caruta trasa de cai, drumetii, traseele montane, distractii in aer liber, patinaj, stane turistice, parcuri de aventura si distractie, cafenele, baruri sau restaurante, pentru a va relaxa in voie, pentru a trai noi experiente si pentru a va crea amintiri de neuitat.

Cauti idei de destinatii pentru Poiana Brasov sau Brasov, consulta platforma noastra online pentru cele mai noi si bune programe de vizitare a judetului Brasov. Oferim informatii despre obiectivele turistice pe care le poti vizita, gasesti ultimele oferte de vizitare Brasov si faci rezervare online. Simplu, eficient, imediat!

Oferte Schi Brasov (Transilvania, Romania) iarna 2018 – 2019 – Alege oferta si rezerva online prin platforma noastra! Cele mai Bune Preturi!

Vezi oferte cazare Poiana Brasov

Galerie Foto Poiana Brasov

Vezi harta Poiana Brasov