Rent a car

Spremunte.ro va ofera o oferta larga cu o gama variata de autoturisme noi la preturi oneste pentru inchiriere. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului. Inchiriaza o masina munte  si vei putea sa conduci in siguranta pana la munte.

Inchiriaza o masina Bucuresti

Mai multe vacante pe an! Si mai multe escapade, si mai multe iesiri. Inceputul de an vine intotdeauna cu dor de schimbare, cu dor de a-ti face viata mai sociabilă. Nici nu-i de mirare. Intr-o lume in care socializarea se face mai mult online, serviciul este prioritar, iar timpul acordat partenerului/familiei este tot mai putin, vacantele sunt singurele modalitati de evadare. Hai sa evadam mai des!

Inchirieri auto in Romania si in alte 105 tari din intreaga lume
Inchiriaza un autoturism in Bucuresti sau in oricare alta localitate din Romania

BENEFICIEZI DE CEL MAI BUN PRET GARANTAT

Rent a Car RomaniaRezerva un autoturism online in centru si aeroport sau in oricare alta localitate din Romania. Cu sau fara sofer, poti beneficia de o gama variata de masini, la preturi avantajoase si explora Romania. Indiferent daca este o vizita de afaceri sau o vacanta, inchiriati o masina pentru o vizita in Romania mai usoara. Va oferim autoturisme de inchiriat in cele mai importante orase ale tarii. Accesati lista noastra completa de locatii, precum si tarifele si masinile disponibile. Pentru oferte rent a car, limuzine, microbuze V.I.P cu sau fara sofer, un consilier de rezervari va sta la dispozitie. Acesta va oferi toate informatiile necesare despre serviciul nostru de inchirieri auto on line.
Vezi harta Rent a car