Club Vila Bran 3* – Oferte Craciun Pachet 2B

Club Vila Bran este situat in apropiere de centrul orasului Bran si la 4 km de centrul de schi Zanoaga.
Club Vila Bran este locul ideal unde trebuie sa va petreceti concediul la munte, de asemenea, o alegere excelenta pentru organizarea de traininguri si team buildinguri.
Clasificat la 3 stele, clubul se intinde pe o suprafata de aprox. 60.000 mp si detine 12 vile cu capacitati intre 1 si 24 camere, Casuta Scufitei Rosii si Casuta lui Bambi, 2 restaurante, 1 terasa bar, baza de agrement, Valea cu povesti (parc de distractie tematic), sala de teatru, parc istoric, magazin de suveniruri si birou de informare turistica.
Dispune de 107 camere (20 camere duble twin, 79 camere triple: 2 camere cu 3 paturi simple, 77 de camere cu 1 pat matrimonial si 1 pat simplu, 8 camere cvadruple: 1 camera cu pat matrimonial si 2 paturi suprapuse) si 19 apartamente, Casuta Scufitei Rosii si Casuta lui Bambi (duplex cu 1 dormitor si living spatios cu semineu).
Micul Castel Vila Bran este o locatie deschisa, in centrul Branului, la cca 700 m fata de Club Vila Bran si cca 100 m fata de Castelul Bran. Este o vila tip conac, cu 2 camere, 2 apartamente.
Restaurant cu specific de stana, cu priveliste spre Castelul Bran, M-tii Piatra Craiului si M-tii Bucegi. Decorul este cat se poate de rustic, cu busteni de lemn inchistati in tencuiala, doua seminee suspendate, fantana interioara si un spatiu amenajat ca o pestera. In interiorul restaurantului veti gasi un loc de joaca amenajat special pentru copii.
Serile cu program de divertisment la restaurantul de la stana inseamna foc de tabara cu muzica folk si vin fiert, dansuri populare romanesti, recital de muzica internationala, recitaluri ale unor trupe recunoscute in lumea muzicala romaneasca, parada mascotelor Club Vila Bran, karaoke, concursuri de cultura muzicala sau discoteca.
Club Vila Bran este alegerea perfecta pentru organizarea de traininguri si conferinte. Dispune de 9 sali de training, avand capacitati intre 18 si 300 de locuri, special amenajate cu suport de flipchart, ecran de proiectie, tv, mobilier adecvat si internet cablu/wireless.
Club Vila Bran dispune de o baza de agrement pentru toate varstele. Baza de agrement este pusa la dispozitia exclusive a turistilor cazati in Club Vila Bran si oferit in mod gratuit in limita disponibilitatilor. Accesul gratuit la facilitatile de agrement se face in baza bratarii Club Vila Bran, purtata obligatoriu la mana. Va pune la dispozitie urmatoarele activitati de agrement:
 • o piscina exterioara incalzita cu jacuzzi si centru Spa (sauna umeda si uscata, camera de relaxare);
 • 2 mini-piscine exterioare (sezonul de vara)
 • valea cu povesti – vizite si activitati la Casuta lui Mos Craciun, Casuta Albei-ca-Zapada, Castelul lui Fat Frumos, Castelul Balaurului, Casa Vrajitoarei si Zona Arctica Club Vila Bran.
 • sala de jocuri (sah, table, sjoelen, mini – bowling, air – hockey, biliard, bank – shot);
 • sala de squash
 • loc de joaca pentru copii (interior si exterior);
 • club pentru copii (proiectie filme, jocuri, baloane si face –painting);
 • parc natural cu hamace si bancute, minizoo (cerb, iepurasi, pauni, fazani);
 • teren de tenis, mini teren de baschet, 3 terenuri de fotbal, tenis de picior, volei (nisip);
 • mese de biliard, mese de ping – pong, petanque, mini – golf, darts, echitatie (cal, ponei);
 • amfiteatru – jocuri, concursuri, spectacole;
 • sala de teatru: sistem audio – video, ecran de proiectie, videoproiector, internet wireless (capacitate – 300 locuri); Concerte, scenete cu mascote, proiectii de film, piese de teatru;
 • parc istoric (12 statui reprezentand regi si domnitori din istoria noastra, incepand de la Burebista pana la Regina Maria);
 • centru de informare turistica si magazin de suveniruri;
Puteti vizita diverse obiective turistice, precum castelul Bran, muzeul Satului Branean, castelul Groazei, Zanoaga, pestera Liliecilor, s.a.


Inapoi