Hotel Casa Iris 4* – Oferte Craciun 4 nopti

Hotelul functioneaza pe tot parcursul anului. Cu o activitate de 9 ani, intr-o statiune montana plina de farmec, Hotelul Casa Iris este destinatia ideala pentru petrecerea unor vacante de neuitat. Locatia ofera o panorama excelenta asupra Muntilor Bucegi si Baiului, fiind situata la doar 500 de metri de telegondola din Sinaia. De asemenea, asigura acces rapid catre toate locurile de agrement de pe Valea Prahovei. Acest hotel ofera minunate facilitati de recreere si servici de calitate prin camere de cazare spatioase decorate in stil rustic, dotate cu baie privata, uscator de par, televizor LCD, minibar, seif, telefon si acces gratuit la internet. De asemenea, locatia mai pune la dipozitia turistilor un restaurant cu o capacitate de 40 de locuri decorat intr-un stil traditional montan, o sala de conferinte ce dispune de 60 de locuri, amenajata in stil amfiteatru, dotata cu flipchart, eran proiectie, televizor LCD si videoproiector si un loc de agrement.

  • Inchiriere masa biliard: 4 EURO/ora.
  • Inchiriere masa rummy: 4 EURO/ora.
Pe langa o priveliste spectaculoasa a muntilor Carpati, sunt puse la dispozitie servicii din cele mai diverse si multiple optiuni culinare din bucataria romaneasca si din cea internationala. 
  • Pentru pranz/cina se va achita la restaurantul hotelului 10 EURO/persoana.
  • Coffee break: 3 EURO/persoana (cafea/ceai, apa minerala/plata), 3 EURO/persoana (cafea/ceai, apa minerala/plata, patiserie dulce/sarata), 4 EURO/persoana (cafea/ceai, apa minerala/plata, patiserie dulce/sarata, juice/softdrinks).
  • Outdoor barbeque: 27 EURO/ persoana.​
Sinaia, considerata perla Carpatilor, este cea mai veche statiune montana din Romania si dateaza din secolul XVII. Punctul principal de interes turistic, in afara frumusetii naturale a locului si a sporturilor montane specifice fiecarui anotimp, il constituie Castelul Peles, construit in secolul XIX de regele Carol I, in stilul german neo-renascentist. Puteti vizita cele 160 de camere, colectii nepretuite de arta, arme, tapiserii si mobilier. O alta atractie turistica a statiunii este Manastirea Sinaia, care a dat numele orasului. Aceasta a fost construita in anul 1695 de catre nobilul Mihail Cantacuzino in urma vizitei acestuia in tara Sfanta, la muntele Sinai. Construita in stilul brancovenesc, este astazi un valoros muzeu de arta religioasa. Pentru drumetii, puteti lua telecabina, care face legatura dintre centrul orasului si platoul superior al muntilor Bucegi. Acesta este punctul de plecare pentru majoritatea traseelor montane.


Inapoi