Hotel Diana 3* – Oferte Craciun

Hotelul functioneaza pe tot parcursul anului.

Diana Resort este primul din marile hoteluri din Băile Herculane care a dat startul investițiilor pentru crearea unor standarde confortabile oaspeților săi, iar în momentul de față vă oferă 440 locuri de cazare în 220 de camere recent recondiționate ce îndeplinesc cele mai bune condiții de servicii și confort.

Diana Resort dispune de 2 saloane restaurant modernizate:

  • restaurantul Clasic cu o capacitate de 300 de locuri;
  • restaurantul Rustic cu o capacitate de 250 de locuri;

Cele 2 saloane restaurant sunt spațiul ideal pentru organizarea de evenimente speciale de familie: nunți, botezuri, petreceri private și aniversări, cât și petreceri de firmă: mese festive și de protocol, întâlniri de afaceri și prezentări oficiale. Meniul este variat, creat să satisfacă toate gusturile pofticioșilor, de la mâncare tradițională românească, până la platouri internaționale, vinuri de vinotecă și băuturi fine.

Cele două săli de conferință au un design modern, suprafețe generoase cu luminate naturală și dotări audio-video de top ce oferă condiții logistice ireproșabile pentru activitățile profesionale ale echipei tale.

În luna august 2016, Diana Resort a deschis porțile unui nou loc creat pentru relaxare, piscina exterioară Coray. Cu o priveliște minunată către munți, cu o atmosferă veselă și relaxantă și apa încălzită, perfectă pentru înot, Coray vă așteaptă pentru a completa programul zilelor din vacanța dumneavoastră ideală

Pentru amatorii de cățărat pe stânci, alpinism și escaladă, stațiunea montană din sud-vestul României deține în munții Cernei locuri renumite, unde turiști din toată lumea vin să practice alpinismul. De asemenea, din stațiunea Băile Herculane se pot realiza numeroase trasee turistice.


Inapoi