Hotel Regal 3* – Oferte Craciun

Hotelul functioneaza pe tot parcursul anului. Hotelul Regal este situat la 700 m distanta de „cota 1400” si la 1,3 km distanta fata de castelele Peles si Pelisor. In apropierea hotelului Regal se afla mai multe partii de schi, printre care Malaxa la 750 m si Valea Dorului Ski Chairlift la 3,1 km. Hotelul ofera facilitati de recreere si servicii de calitate. Apartamentele sunt spatioase, cu un concept modern, mobilate elegant si cu o minunata vedere pitoreasca. Hotelul pune la dispozitia clientilor 15 apartamente complet mobilate cu o capacitate de cazare de 50 de locuri. Toate apartamenele au baie privata dotata cu jacuzzi, living room si zona de servit masa, canapea extensibila, TV-LCD si internet wi-fi gratuit. Hotelul dispune de:

  • 7 apartamente standard, cu un dormitor cu pat matrimonial, balcon cu vedere panoramica si terasa cu vedere la gradina, cu o capacitate de 2 locuri;
  • 6 apartamente familiale, cu 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 balcoane cu vedere panoramica, pe langa baia cu jacuzzi, are si o baie cu cabina de dus. Apartamentul familial are o capacitate de 4 locuri.
  • 2 apartamente duplex, cu 3 dormitoare cu pat matrimonial si bai proprii cu jacuzzi, 5 balcoane cu vedere panoramica si semineu. Apartamentul duplex este situat pe 2 etaje si are o capacitate de 6 locuri.
Barul hotelului, un spatiu primitor cu o atmosfera calda, serverste cafea proaspata cu o aroma deosebita, ceai sau bauturi fine, toate fiind puse la dispozitia clientilor pentru destindere si petrecerea timpului intr-o maniera placuta. Hotelul Regal are o terasa pitoreasca cu acces la gratar in aer liber. Hotelul este prevazut cu o camera pentru masaj si o zona SPA. Ofera clientilor un spatiu de relaxare dupa o zi incarcata. Sauna din incinta hotelului ofera caldura si intimitate, ajutand la eliberarea de stresul cotidian si inducerea unei stari de liniste.


Inapoi