Pensiunea Speranta 3* – Oferte Revelion

Functioneaza pe tot parcursul anului. Amplasata intr-un decor natural montan de exceptie, pe drumul care duce catre Cabana Trei Brazi, Pensiunea Speranta 3★ se afla la o distanta de 2 km fata de centrul statiunii Predeal si 2,5 km fata de renumita partie Clabucet. Pensiunea Speranta este clasificata turistic la nivel de 3★ si beneficiaza de o capacitate de cazare de 44 de locuri impartite astfel:

  • 15 camere duble dotate cu balcon, pat matrimonial sau 2 paturi twin, Wi-fi, TV, frigider, minibar, room-service, baie cu cabina de dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.
  • 2 camere duble dotate cu pat matrimonial, wi-fi, TV, frigider, baie cu hidromasaj/cada, uscator de par si articole de toaleta gratuite.
  • 3 apartamente dotate cu balcon, pat matrimonial, Wi-fi, TV, frigider, minibar, room-service, baie cu hidromasaj/cada, uscator de par si articole de toaleta gratuite.
Hotelul dispune de un restaurant dotat cu o capacitate de 140 de locuri unde puteti savura o gama foarte variata de preparate romanesti si preparate vanatoresti (mistret, urs, cerb, caprioara, iepure). Restaurantul este format din doua corpuri
  • primul salon are o capacitate de 40 de locuri si este amenajat intr-un stil rustic, vanatoresc;
  • cel de-al doilea salon-restaurant dispune de 100 de locuri si este amenajat in trepte sub forma de separeuri, cu o ambianta intima placuta oferita de cadrul florar in care este amenajat si luminat natural.
Tarif restaurant:
  • Mic dejun: 7 EURO/persoana.
  • Pranz: 11 EURO/persoana.
  • Cina: 10 EURO/persoana.
Pentru grupuri organizate putem oferi gradina proprie in care avem amenajat special spatiu pentru foc de tabara, protap, gratar si muzica pe gustul dumneavoastra. Locatia dispune si de doua sali de conferinta cu capacitate intre 30-70 de locuri, iluminate natural, dotate cu mobilier modular, ecran proiectie, flipchart, TV, video proiector, sistem de sunet, wi-fi, calculatoare de birou, imprimanta si zona de coffee break. Extra, se mai poate pune la dispozitie inca o sala ce are o capacitate de 40 de locuri pentru folosinta multifunctionala. Salile de conferinta pot fi amenajate la cerere in structuri diferite. Hotelul ofera posibilitatea de a face drumetii, gratar, loc de joaca pentru copii, foc de tabara. Acesta pune la dispozitie monitori de schi, tenis de camp si natatie, precum si excursii asistate de ghid. Pentru turistii cazati, pensiunea ofera acces gratuit la sala de fitness, salile de conferinta, restaurant si la clubul multifunctional dotat cu masa de ping-pong, rummy, sah, table, carti de joc La Pensiunea Speranta se organizeaza conferinte, traininguri, intalniri teambuilding, petreceri, mese festive, mese traditionale romanesti, botezuri si nunti intime, gratar in mijlocul naturii Ofera transport intern si international, si inchirieri de masini! Fie ca planificati o vacanta in familie, un sejur romantic sau doar relaxare si distractie, personalul profesionist si amabil al hotelului nostru din Predeal va fi incantat sa va asiste cu detaliile organizarii.


Inapoi